Innovation

ÖPPEN INNOVATION
Vårt spetsområde Öppen Innovation handlar för oss om att öppna upp och inkludera. Det handlar också om att utmana det bekväma, det trygga, det normativa. Öppen innovation är ett bra sätt att hitta nya, kreativa koncept utanför företagets väggar, där verkliga behov och drivkrafter ligger bakom. Vi hjälper er att leda innovationsprocesser och erbjuder metoder som inkluderar användare, leverantörer och kunder i ert innovationsarbete. Vi hjälper även till att hantera frågor kring IP och varumärkesskydd.

Titta gärna närmare på våra tjänster för att se hur vi kan hjälpa er. Har ni funderingar kring området Innovation? Kontakta oss så berättar vi mer. info@packagingarena.com

Våra Spetsområden

Packaging Arena utvecklar förpackningsbranschen och bygger hela tiden ny kunskap för att ligga långt fram i förpackningsrelaterade frågor och processer. Vi har valt att vara extra duktiga inom tre områden, vi kallar det för spetsområden. Här ligger vi i absolut framkant.

Det kan vi göra genom ett brett nationellt och internationellt nätverk, genom duktiga samarbetspartners och genom att arbeta med framstående forskare inom olika områden. Våra spetsområden är starka, vart och ett för sig och tillsammans så är de helt unika. Då är vi som bäst, när vi får kombinera FörpackningsutvecklingAnvändarupplevelser och Öppen Innovation och tillämpa det i våra olika projekt och tjänster.